Flexframe

Flexframe is het ultieme modulaire stand systeem voor beurzen en events. De basis van Flexframe is heel simpel en bestaat uit handige klikprofielen waaraan je de visuals vastzet. Een klant noemde dit spontaan: Het is net Lego maar dan voor volwassenen!

Het mag wel duidelijk zijn dat Flexframe hét systeem is voor modulaire standbouw. Flexframe is zowel als beurswand en presentatiewand in te zetten. Met uitbreidingen als counters en sokkels creëer je een complete beursstand met slechts 1 systeem. De vele mogelijkheden en het gebruikersgemak is de kracht van Flexframe.

De reacties op Flexframe zijn zeer goed en wij geven dan ook een levenslange fabrieksgarantie op de Flexframe systemen. Alles is te maken: vitrines, balies, pilaren en lichtbakken. Flexframe is te voorzien van flatscreen, het is herbruikbaar, zelf te monteren (zonder gereedschap) en uit te breiden!

Voor meer informatie zie: flex-frame.nl

Het frame van Flexframe wordt opgebouwd met klikprofielen, je hebt hier geen gereedschap voor nodig. Standaard maken wij de beurswand van het Flexframe systeem 2,25 m hoog. Je bent echter zeer flexibel in de hoogte en de breedte, het systeem is niet voor niks modulair! Hierin ligt dan ook wel het grote succes van Flexframe: de mogelijkheden zijn eindeloos.

We printen de visuals voor de Flexframe beursstand op 1mm wit Forex. De visuals zijn voorzien van magneetstroken waardoor ze heel eenvoudig aan het frame kunnen worden bevestigd.

Flexframe heeft niet alleen veel mogelijkheden qua uitvoering maar ook qua uitbreidingen. De volgende onderdelen zijn optioneel te verkrijgen:

  • Breedstraler 150 watt inclusief houder
  • Monitor montage beugel
  • Monitor inbouwset
  • Transport en opslagbox op wielen
  • Extra verstevigde flightcase op wielen
  • Transportdrum voor maximaal 6 visuals
  • Flexframe transporttas

Scroll naar boven