...

Tafelkleden

Onze makkelijk vallende tafelkleden kan je voorzien van je eigen ontwerp of logo. De bedrukte tafelkleden zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: Economy en Standard. Een tafelkleed met logo is ideaal voor op beurzen en evenementen. Creëer een opvallende en nette uitstraling met onze mooie tafelkleden.

Het leuke aan de tafelkleden is dat er heel veel situaties zijn waar je ze kunt gebruiken. Op evenementen, beurzen, activiteiten, bijeenkomsten, congressen of presentaties. Zet de bedrukte tafelkleden in als aankleding voor een jury tafel of een info tafel met flyers en folders etc.

Wil je de tafelkleden laten bedrukken? Dat is geen probleem! Of je nu alleen je bedrijfslogo op het tafellaken wilt laten drukken of een tafelkleed met compleet eigen ontwerp wilt hebben, het is allebei mogelijk. We bedrukken de tafelkleden full color.

Onze tafelkleden met logo zijn afgewerkt met gedrapeerde hoeken en hebben langs de rand een transparante zoom. Ze zijn geschikt voor de meeste evenemententafels met standaard formaten en zorgen voor een mooie aankleding van de tafels. Het materiaal van de tafelkleden is 100% Polyester met een gramsgewicht van 170g/m2.

Economy tafekleden
De economy tafelkleden hebben een open achterkant, dit is handig als je achter de tafel wilt zitten. Je hebt hierdoor niet alleen extra beenruimte maar wanneer je spullen onder de tafel bewaart dan kan je hier ook makkelijk bij. Deze bedrukte tafelkleden bedekken de tafel volledig aan drie zijden.

De bedrukte economy tafelkleden zijn te verkrijgen in 3 afmetingen:
265 x 155 (bxd)
325 x 170 (bxd)
387 x 170 (bxd)


Standard tafelkleden
De standard tafelkleden hebben geen open achterkant maar bedekken de vier zijden van de tafel volledig. Dit is handig als de tafels wat centraler zijn en dus aan alle kanten zichtbaar. Zo wordt ook de opbergruimte onder de tafel volledig aan het zicht ontrokken.

De standard bedrukte tafelkleden zijn te verkrijgen in 6 afmetingen:
265 x 178 (bxd)
265 x 225 (bxd)
295 x 178 (bxd)
295 x 225 (bxd)
325 x 178 (bxd)
325 x 225 (bxd)

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.