Projectmanagement

Print productie en outsourcing

Een groot voordeel is natuurlijk dat Projectcolor een eigen printproductie heeft en hierdoor complete controle over het proces heeft. Dit zie je terug in de snelheid en kwaliteit van leveren. Maar zelfs wij kunnen niet alles printen en werken samen met enkele specialisten. Onze Projectmanagers zorgen er dan voor dat alles op tijd, binnen budget en conform de kwaliteitseisen geleverd wordt.

Order intake en DTP

De aangewezen projectmanager controleert meteen of alle gegevens van het project bekent zijn en adviseert indien mogelijk de juiste materialen en producten. Ondertussen stuurt hij ons DTP-team aan om de bestanden te controleren. Vaak ontbreken er nog bestanden of komt het niet overeen met het Excel, dit tackelen we dan op tijd. De voorbereiding is de helft van het werk zullen we maar zeggen….. Zodra alles duidelijk is gaan we aan de slag en sturen wij de specificaties, prijzen en de planning in een overzichtelijke orderbevestiging.

Logistiek management

Logistics

De distributie van materialen naar de winkels is uitermate complex en foutgevoelig. Verkeerde leveringen, onnodige opslag, beschadigingen tijdens transport en vertragingen liggen constant op de loer. Wij hebben hier een aparte afdeling voor die helemaal tot jou beschikking staat en je hierin kan ontzorgen. Wij adviseren je m.b.t. de juiste transport dienst, dit kan afhankelijk zijn van levertijd, prijs of overige wensen.

montage oplacatie

Montage op locatie

Projectcolor werkt met gecertificeerde eigen en freelance monteurs die in het bezit zijn van een VCA certificaat, zodat u altijd verzekert bent van nette, vaardige en goed getrainde monteurs. Het installeren van complete winkel campagnes of wayfinding in een Bedrijfspand is dagelijkse kost voor ons.

Scroll naar boven