...

Vitrine Modulair Round

De Vitrine Modulair Round is een mooie ronde vitrine met transparante panelen die optioneel voorzien kunnen worden van een bedrukking. De stijlvolle vitrine is voorzien van LED verlichting en wordt geleverd met 3 legplanken. Alles wordt geleverd in een handige draagtas.

Vitrines zijn ideaal voor presentaties, exposities en tentoonstellingen. Ook op de beurs mag de Vitrine Modulair Round niet ontbreken. Het is een ideale manier om kwetsbare en waardevolle producten te tonen. Door de transparante panelen kunnen mensen de producten niet zomaar oppakken en blijft alles netjes.

Bovendien is de vitrinekast ook een stijlvolle manier om je product of reclame te presenteren. De mogelijkheid om visuals toe te voegen aan deze vitrine maakt het plaatje compleet. De Vitrine Modulair Round is een mooie toevoeging aan elke beursstand of presentatie.

De ronde vitrine is modulair en dit is een groot voordeel want hierdoor kun je hem volledig inklappen. Vervoeren is ook heel eenvoudig, we leveren de vitrine in een handige draagtas. Dankzij het modulaire systeem is de Vitrine Modulair Round binnen een tel opgezet, je draait hem uit en klaar! Aan de bovenzijde van de mobiele vitrinekast is aan de binnenkant een mooi spotje ingebouwd met led verlichting.
Afmeting vitrine: 50 x 206 cm (DxH).
Gewicht: 23 kg.

 

Standaard wordt deze vitrine voorzien van 16 transparante panelen, zo kun je de Vitrine Modulair Round puur als vitrinekast inzetten. Toch kan het ook leuk zijn om er een promotioneel tintje aan te geven, bijvoorbeeld door de panelen te bedrukken met het logo van je bedrijf of met een speciale actie. Dit is mogelijk door een deel van de transparante panelen te vervangen door bedrukte panelen!

Je kunt zelf bepalen welke panelen je wilt voorzien van een bedrukking, bijvoorbeeld de onderste en bovenste panelen. Zo kun je op de overige bladen van de Vitrine Modulair Round alsnog dingen presenteren, dit heeft een erg mooie uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om alle panelen te bedrukken, dan heb je uiteraard geen vitrinekast meer maar wel een opvallende promotionele pilaar.

Formaat van 1 paneel: 395 x 506 mm.

Voor de visuals voorzien wij zelfklevend permanent hechtend wit vinyl van een fullcolor bedrukking. Deze stickers plakken wij vervolgens op de transparante panelen.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.