Modulaire vloer

De Modulaire vloer is een modulair vloersysteem dat heel makkelijk in elkaar gezet kan worden. Daarnaast kan je de verhoogde vloer zo persoonlijk maken als je zelf wilt door het toevoegen van eigen prints en huisstijl. Met Modulaire vloer maak je stijlvolle platforms en opvallende beursstands. Modulaire vloer is een lichtgewicht vloersysteem maar wel erg sterk! Zo kan de vloer met gemak een voertuig dragen of een complete beursstand inclusief bezoekers.

Deze systeemvloer is ideaal voor de standbouw want met Modulaire vloer zet je een mooie standvloer neer die er helemaal uitspringt. De vloer maakt duidelijk tot hoever jouw presentatie of beursstand loopt en mensen stappen echt ergens binnen. Je hebt door het gebruik van de modulaire vloer ook geen beurswanden nodig om de grenzen van je stand aan te geven. Modulaire vloer is naast standvloer ook een verhoogde vloer of platform en kan ook zo ingezet worden. Bijvoorbeeld voor de presentatie van een product, voertuig of andere objecten.

Deze flexibele modulaire vloer is op allerlei manieren in te zetten en uit te breiden. In grote evenementenhallen kun je met Modulaire vloer meerdere verhogingen creëren en allerlei producten afzonderlijk presenteren. Modulaire vloer wordt ook veel gebruikt in showrooms van bijvoorbeeld auto- of motorbedrijven.

Je zit met de Modulaire vloer niet vast aan standaard afmetingen want je kunt altijd tegels toevoegen of eraf halen en zo het gehele platform aanpassen.

De basistegels van de modulaire vloer zijn standaard donkergrijs van kleur en komen in de volgende afmetingen:
50 x 50 cm
25 x 25 cm
25 x 12,5 cm
12,5 x 12,5 cm
De schuine elementen van deze systeemvloer hebben een formaat van 10 x 25 cm.

Het materiaal van de basistegels is hard PVC en de tegels worden standaard afgewerkt met prints en transparante afdekplaten. In plaats van de transparante panelen kun je ook tegels van ander materiaal plaatsen zoals HPL of aluminium. Het is zelfs mogelijk om led verlichting aan de Modulaire vloer toe te voegen.

De Modulaire vloer bestaat uit verschillende basiselementen waarmee je een platform kunt creëren in een formaat en opstelling naar eigen keuze. De vierkant basistegels komen in verschillende formaten en zijn heel eenvoudig in elkaar te klikken, je hebt hiervoor geen gereedschap nodig. Door smalle en schuine elementen met koppelstukken aan de basistegels te bevestigen laat je de Modulaire vloer mooi aflopen.

Bovenop de basistegels kun je prints plaatsen en deze worden afgedekt met transparante panelen. Voor de prints gebruiken we posters, deze kan je iedere keer weer wisselen. Zo kun je de vloer elke beurs of presentatie weer van een andere uiting voorzien. Dankzij de transparante panelen zijn de prints goed zichtbaar maar gaat de kwaliteit ervan niet achteruit als er mensen overheen lopen.

Scroll naar boven