...

Pop-up tent

De pop-up tent is een representatieve tent voor beurzen, evenementen en presentaties. De tent bestaat uit een stevig aluminium frame en een kwalitatief deco doek die we voorzien van een full color bedrukking. We leveren de pop-up tent in een stevige draagtas.

Met de pop up tent nodig je de mensen als het ware uit in jouw mobiele pop up bedrijf. Het is onderscheidend en daarnaast ben je als bedrijf dankzij een bijpassende bedrukking op het doek ook nog eens goed herkenbaar. Ideaal voor grote terreinen of beurshallen waar al zoveel bedrijven te vinden zijn. Met de pop up tent kunnen ze jouw bedrijf in ieder geval niet zomaar voorbijlopen!

Het systeem van de pop-up tent kan makkelijk uitgebreid worden en qua formaat kan je dus alle kanten op. Het doek kan je voorzien van een bedrukking naar keuze, voorzie het bijvoorbeeld van een reclameboodschap of je bedrijfslogo. Je kunt ervoor kiezen om alleen het dak te laten bedrukken maar het is ook mogelijk om (bedrukte) zijwanden toe te voegen.

De pop-up tent is makkelijk en snel op te zetten en je hebt hiervoor geen gereedschap nodig. Met de bijgeleverde grondpinnen zet je de tentstokken extra goed vast aan de grond. Als er wat zwaarder weer op komst is dan kunnen we ook stormriemen bij de pop-up tent leveren. Toch raden we aan de tent niet in te zetten bij een hoge windkracht. De pop-up tent staat zeker stabiel tot windkracht 2/3.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.