Easyholder

De Easyholder is een kunststof voet met een gleuf in het midden waar je een paneel van 10 mm dik in plaatst. De paneelhouder is ideaal voor de presentatie van al je bedrukte panelen zowel indoor als outdoor. De voet is makkelijk in te zetten en zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling.

De Easyholder kan je overal neerzetten, zoals bij evenementen, aankondigingen of op sportvelden. Gebruik het als reclamebord, als bewegwijzering of als sportbord, de mogelijkheden zijn zeer divers.

De breedte van het paneel bepaalt de hoeveelheid easyholders die nodig zijn om de paneel op zijn plek te houden. De easyholder kan elk materiaalsoort vasthouden als deze maar 10 mm dik is. De stevige kunststof voet heeft een formaat van 40x19x14 cm (bxdxh) en kan je vullen met 6L water voor extra stabiliteit. De voet is standaard zwart maar nu ook verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, geel en groen. Maak het zo kleurrijk als je zelf wilt.

Het meest gebruikte plaatmateriaal voor in de easyholder is forex, maar in theorie kan elke materiaalsoort gebruikt worden. We voorzien het paneel enkel- of dubbelzijdig full color van een bedrukking. De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal in de voet geplaatst worden. Om de stabiliteit te garanderen is de maximale hoogte van het paneel 150 cm bij buitengebruik en 250 cm bij binnengebruik.

Scroll naar boven