Lampenkappen

Lampenkappen is bij ons een product op maat. Je bepaalt zelf de grootte, vorm en ook de bedrukking is naar eigen ontwerp. De lampenkappen bestaan uit een frame, print en optioneel is er een fitting, lamp en ophangsysteem bij te verkrijgen.

Zowel voor grote als kleine lampenkappen zijn verschillende toepassingen denkbaar. Bedrukte lampenkappen zijn niet alleen een leuk visitekaartje in winkels, bedrijven of organisaties maar juist ook op de beurs.

Lampen op de beurs zijn namelijk niet alleen een goede manier om je beursstand mooi te verlichten. Door de lampenkappen te voorzien van een mooie bedrukking kun je tegelijk reclame maken voor je bedrijf en de stand al vanaf een afstand laten opvallen. Daarnaast geeft verlichting ook sfeer aan een beursstand, een bedrukte lampenkap vergroot deze sfeer alleen maar.

Qua afmeting kun je alle kanten op, het is zelfs mogelijk om lampenkappen met een diameter van wel 2,5 meter te laten maken! Je kunt de breedte en hoogte zelf bepalen en kijken wat het mooist aansluit bij de locatie waar de lamp komt te hangen. Ook qua vorm zijn er mogelijkheden: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig.

Er zijn verschillende materialen die we voor de lampenkappen kunnen gebruiken. De meest voorkomende materiaalsoort is textiel. Andere soorten stof behoren echter ook tot de mogelijkheid net als papier en kunststof. Het standaard materiaal van de lampenkappen is textiel met B1 Brandcertificaat. We voorzien het textiel van een mooie fullcolor bedrukking. De bedrukking kun je zelf bepalen, dit kan het logo van je bedrijf zijn maar ook een ander creatief ontwerp. Je kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de lampenkap te bedrukken. Dit is vooral interessant bij lampenkappen met een grote diameter waarbij de binnenkant ook echt goed zichtbaar is.

Scroll naar boven