Twistwand

De Twistwand is het ultieme, flexibele display voor beurzen, presentaties en conferenties. Je kunt de Twist display inzetten als een enkele display maar je kunt ze ook eindeloos aan elkaar koppelen tot complete beurswanden. Van 80 cm breed tot wel 8 meter breed! In de hoogte ben je ook zeer flexibel omdat de Twistwand wel tot 270 cm hoog gemaakt kunnen worden.

Met de Twistwand creëer je met gemak een complete beursstand. Je kunt de beurswand recht neerzetten maar de flexibele strips maken het ook mogelijk de Twistwand gebogen te plaatsen. De wand is uitermate geschikt voor beurzen en evenementen want met slechts 1 systeem creëer je een complete beursstand. De Twistwand heeft een zeer mooie uitstraling en is kwalitatief en uniek.

Het basissysteem van de Twistwand bestaat uit een stevige stalen voet waarop de aluminium staander wordt bevestigd en bovenin vervolgens het spansysteem waaraan de print bevestigd wordt door middel van strips. Wil je een langere Twistwand dan neem je er nog meer basissystemen bij. Door de strips aan de boven- en onderkant en de achterkant van alle prints te bevestigen worden deze naadloos met elkaar verbonden. Zo ga je van basis banner naar een complete presentatiewand.

De stalen voet van de Twistwand heeft standaard de kleur zilver maar is ook verkrijgbaar in wit en zwart. Het banner materiaal is 430 micron PVC en deze wordt enkelzijdig fullcolor bedrukt. De 430 micron PVC is stevig en kwalitatief printmateriaal en uitermate geschikt voor beurswanden als de Twistwand. De harde rolkoffer met print kokers maakt het opbergen en het vervoeren van deze modulaire presentatiewand een peuleschil.

Erg handig aan de Twistwand is dat je hier ook een flatscreen en schappen tegen aan kunt monteren. Met flatscreen krijg je de Media Banner. De schappen van de Twistwand hebben een draagkracht van 2 kg en de planken komen in de kleur hout, zwart en wit. Led verlichting is ook een mooie toevoeging aan de Twistwand, de mooie spotjes maken het helemaal af!

De Twist rolkoffers kunnen omgetoverd worden tot handige counters door een print en tafelblad eraan toe te voegen. Je kunt zelfs twee rolkoffers aan elkaar koppelen voor een grotere counter. Je kunt er ook voor kiezen om de Twist Counter aan te schaffen. Deze wordt ook voorzien van een mooie full color print, tussenplank en tafelblad. Het tafelblad is voor alle counters beschikbaar in de kleuren hout, zwart en wit.

Scroll naar boven