Textielwand

De Textielwand is een makkelijk op te zetten wand, bestaande uit een lichtgewicht aluminium frame en een textieldoek. Het frame van de textielwand is inklapbaar en vouw je voor het opzetten eenvoudig uit. Door middel van klittenband bevestig je het textieldoek op het frame. De textielwand wordt standaard geleverd in een handige draagtas. Deze populaire beurswand is de lichtste en snelst op te bouwen textielwand uit ons assortiment.

Deze rechte beurswand heeft een zeer mooie uitstraling. Het doek is één geheel en is mooi strak te bevestigen op het frame. Het opbouwen van de Textielwand neemt slechts enkele minuten in beslag. Doordat de textielwand licht van gewicht is en ook zeer snel op te zetten is dit een erg populaire wand voor beurzen en evenementen. Binnen no-time heb je een eenvoudige maar opvallende presentatie klaar gezet. Ook als promotie materiaal is deze textielwand goed in te zetten in bedrijven, winkels en openbare ruimtes.

Het frame van de textielwand is van geanodiseerd aluminium, licht van gewicht en dankzij de uitvouwbare constructie ook stevig en stabiel. Het doek materiaal is 210 grams Decotex Polyester en wordt enkelzijdig voorzien van een fullcolor bedrukking.

 

De textielwand komt in twee formaten:
3 x 3: 225 x 225 x 29 cm (b x h x d); gewicht is 17 kg.
4 x 3: 299 x 225 x 29 cm (b x h x d); gewicht is 21 kg.

Bij elke formaat textielwand kun je kiezen voor verschillende uitvoeringen. Standaard wordt er alleen een doek aan de voorzijde van de textielwand bevestigd maar je kunt er ook voor kiezen om het textieldoek door te laten lopen aan de zijkanten van het frame. Met een print aan de zijkant van de textielwand creëer je direct een andere uitstraling doordat het frame nu netjes weggewerkt is.

Naast de standaard uitvoering heeft de textielwand ook nog de “Plus” uitvoering. Hierbij wordt er led verlichting geleverd en een hardcase op wieltjes. De led verlichting bestaat uit drie mooie spots die aan de bovenkant van de presentatiewand bevestigd kunnen worden. De rolkoffer komt bij deze uitvoering als vervanging van de draagtas en maakt het transport van de textielwand eenvoudiger.

Scroll naar boven