...

Pop-up wand

De pop-up wand is de meest verkochte beurswand voor op beurzen, open dagen en events. Wij geven een levenslange fabrieksgarantie op het systeem. Je presentatie staat binnen 5 minuten klaar! De handige rolkoffer die bij de pop up beurswand hoort wordt voorzien van een visual en een zwart of houten topblad en doet dienst als balie.

Juist door het gebruikersgemak is de pop-up wand zo’n populair systeem. De wand is makkelijk te vervoeren en ook snel op te zetten. Het kost weinig moeite en je zet een schitterende presentatie neer. Bij elke presentatie kan je voor de presentatie wand nieuwe prints bestellen als dit nodig is, het systeem blijf je keer op keer gebruiken. Met deze beurswand creëer je een mooie stand voor op beurzen en een opvallende presentatie voor evenementen of open dagen.

Wist je dat de pop-up wand met het formaat 3×3 en 4×3 het meest voorkomt? De pop-up wand 5×3 is het grootste standaard formaat maar door de systemen te koppelen kan je nog grotere wanden creëren.

2×3: 192 x 224 cm (BxH)
3×3: 252 x 224 cm (BxH)
4×3: 301 x 224 cm (BxH)
5×3: 341 x 224 cm (BxH)

Dit zijn de standaard afmetingen van deze beurswand. Zoals eerder genoemd is het echter ook mogelijk om presentatie wanden te koppelen en zo een grotere wand te creëren. Dit kun je altijd bij ons aanvragen.

Deze presentatiewand is verkrijgbaar in 4 standaard formaten: 2×3, 3×3, 4×3 en 5×3. Bij elk formaat heb je de keuze uit een gebogen of recht systeem. De visuals voor de pop up wand zijn verwisselbaar en aan de voor- en achterzijde van het systeem te bevestigen door middel van magneetstrips. Ben je al in het bezit van het systeem? Bij ons kun je er ook voor kiezen om alleen de prints te bestellen, dit is wel zo voordelig. Verlichting is optioneel, je kunt mooie lampen bij ons bestellen die je bovenop de pop up stand bevestigd waardoor de print mooi verlicht wordt.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.