Roll-up banner outdoor

De Roll-up banner outdoor is een dubbelzijdige banner in een stevige aluminium cassette met stabiele aluminium voeten. Het succes van de roll-up banner (binnengebruik) is er nu ook voor buitengebruik! Je trekt de bedrukte prints eenvoudig uit de cassette. De Roll-up outdoor staat binnen 1 minuut.

Deze outdoor roll-up banner is ondanks zijn lichte gewicht zeer stabiel en stevig en daarmee is de banner erop berekend om buiten gebruikt te worden. De Roll-up banner outdoor is ideaal voor evenementen of festivals die buiten plaats vinden. Zo kun je ook buiten een mooie presentatie neerzetten en hoef je niet in te zitten over het weer!

Het formaat van deze outdoorbanner is 85 x 200 cm (b x h) en het gewicht is slechts 9,1 kg. De cassette is volledig van aluminium. De banner is windbestendig dankzij de vering de paal. De paal is netjes verborgen tussen de twee prints. De Roll-up banner outdoor wordt geleverd met 4 haringen zodat je de banner stevig kunt bevestigen aan de grond.

De doeken zijn van 330 grams banner bisonyl en wij voorzien deze van een fullcolor bedrukking. De banner outdoor wordt geleverd in een zeer praktische tas met versteviging en voering aan de binnenzijde en een ritssluiting over de volledige lengte van de tas.

Scroll naar boven