Raamstickers

Waar een raam is, kunnen raamstickers bevestigd worden! Ramen van winkels maar ook van bedrijven zijn met uitstek geschikt voor raamcommunicatie. Bedrukte raamstickers worden dan ook veelvuldig gebruikt in zowel de retail als bij de interieurinrichting van kantoren en bedrijven.

Met raambestickering maak je klanten buiten al bewust van de actie in de winkel. Hier zijn raamstickers dan ook ideaal voor. Het perfecte promotiemiddel om buiten al de aandacht van de mensen te trekken. Niet alleen als promotiemiddel maar ook ter decoratie worden raamvisuals veel toegepast. Op buiten ramen maar ook binnen op kantoorramen en vergaderruimtes.

Bedrukte raamstickers worden door winkels, restaurants en bedrijven ingezet op enkele ramen of voor hele raampartijen. Rechthoekige of ronde stickers om aanbiedingen aan te kondigen of grote raamvisuals die hele ramen in beslag nemen.

De materialen en uitvoeringen zijn zo divers dat het makkelijker is om eerst de toepassing van de raamstickers te bepalen. Dan komt het geschikte materiaal vanzelf naar boven. Qua materiaal kan je namelijk kiezen uit wit of transparant, glanzend of mat, met of zonder laminaat. Je hebt zelfklevende raamstickers, statisch hechtende raamstickers of raametiketten met lijmlaag. Permanent hechtende raamfolie of niet permanent hechtend en dus voor tijdelijk gebruik. Wil je de sticker binnen plakken maar buiten zichtbaar hebben? Of wil je de sticker buiten plakken en moet deze dus weersbestendig zijn?

Dit zijn allemaal keuzes die gemaakt moeten worden. Als jij weet waar de raamstickers voor ingezet gaan worden dan kunnen wij je adviseren in het juiste materiaal.

We bedrukken de raamstickers enkel- of dubbelzijdig full color. Qua vorm is ook alles mogelijk; rechthoekig, rond of contourgesneden. Wat je ook veel ziet is raamvinyl in de uitvoering van snijteksten of snijfolie. Dit wordt vooral veel bij restaurants ingezet.

Scroll naar boven