Wobblers

Wobblers worden zeer veel in winkels ingezet. Is een product in de aanbieding of ligt het nieuw in de schappen? Plaats er een wobbler bij en laat het artikel opvallen. Deze grappige eyecatchers zijn in diverse vormen en maten te leveren. Leuk om te plakken op de schappen of kassa’s. Wij leveren deze van lage tot zeer hoge oplages, vraag gerust een offerte aan.

Wobblers, je komt ze tegen in de supermarkt, boekhandels en andere winkels. Dit zijn ook de ideale plekken om de wobblers te gebruiken. Eigenlijk overal waar je een product wilt laten opvallen op een leuke en subtiele manier zijn wobblers de juiste keuze.

De wobbler is een maatwerk product. Of u de wobblers nou rond, vierkant of contourgesneden wilt hebben: jij roept, wij snijden. Ook de afmetingen bepaal je zelf, meestal liggen de afmetingen rond de 10 bij 10 cm. Voor de wobblers wordt standaard 300 tot 350 grams Digital white gebruikt. Dit is een veelgebruikte papiersoort voor promotie artikelen. Andere materialen zijn ook te realiseren, vraag gerust naar de mogelijkheden. We bedrukken de wobblers enkelzijdig full color.

De wobbler bestaat uit de printuiting zelf en de wiebelaar om aan het schap te bevestigen. Deze wiebelaar is standaard transparant en bevat aan beide zijden een klevertje. De ene klever plak je op het schap en de andere op de achterkant van de wobbler. Een aluminium wiebelaar is ook een mogelijkheid, deze is tevens verkrijgbaar in een extra lange variant (25 cm) en kan je buigen zoals je wilt.

Scroll naar boven