Showcards

Showcards zijn kartonnen displays met een standaard aan de achterzijde. Ideaal om neer te zetten op toonbanken, balies, planken etc. Met een mooie, opvallende bedrukking worden de showkaarten een echte eye-catcher. Grote oplages zijn bij dit promotionele product geen probleem.

Showcards worden veel gebruikt in winkels, drogisterijen en kapsalons. Ze zijn ideaal voor het communiceren van acties, aanbiedingen, nieuwe producten of productinformatie. In veel zaken worden de showcards ingezet als toonbank display. Ook op schapjes die aan de muur bevestigd zijn komen ze echter goed tot hun recht.

De standaard uitvoering van de kartonnen showcards is 210 x 297 mm staand. Andere formaten zijn echter ook mogelijk, zowel staand als liggend. Materiaal wat veelal wordt gebruikt voor de staande display is 2 mm displayline. Andere materiaalsoorten, zoals forex, worden ook wel ingezet. We bedrukken de showcards enkelzijdig full color.

Rechthoekig is de standaard uitvoering van de showcards. Er is echter veel mogelijk qua maatwerk. Zo zit je niet aan de rechte vorm vast, contourgesneden ontwerpen zijn ook mogelijk. Ook gebruiken we het showcard model vaak als folderbakje.

Scroll naar boven