Schapstopper

De schapstopper vraagt op een subtiele manier de aandacht van de klant. Schapstoppers zijn er in vele vormen en maten. Allemaal vallen ze op maar ze vallen niemand lastig! Met een leuke aanbieding of afbeelding probeer je op een positieve manier de aandacht van de klant te trekken. Met een schapstopper bepaal jij waar de focus ligt!

Een schapstopper kan in elke winkel met schappen worden ingezet. Denk aan supermarkten, bouwmarkten, drogisterijen en andere winkels. Schapstoppers zijn erg nuttig bij lange rijen schappen en producten. Je trekt de aandacht naar een bepaald product en kiest er zo zelf voor welke artikelen er uit springen.

De schapstopper kan een aanbieding bevatten maar ook productinformatie, acties of de promotie van het product waar de schapstopper bij hangt. Dankzij de dubbelzijdige bedrukking heb je ook de keuze om beide zijden van een andere uiting te voorzien.

We hebben schapstoppers met of zonder schapraam. Met een schapraam heeft de schapstopper een strakke uitstraling. Het schapraam is rechthoekig en komt in twee uitvoeringen: kunststof en aluminum. Het kunststof schapraam is geschikt voor een visual van 215 x 595 mm (bxh). In het aluminium schapraam past een visual van 250 x 1000 mm (bxh) en het materiaal van de visual kan maximaal 4,5 mm dik zijn.

Zonder schapraam is er meer mogelijk qua formaat en vorm. Rechthoekig maar ook rond of contour gesneden is hier een optie. Alle soorten schapstoppers kunnen met speciale schapklemmen geleverd worden voor eenvoudige bevestiging aan de schappen.

Qua materiaal van de visual wordt karton veel toegepast maar ook forex komt veel voor. Te dun materiaal wordt niet aangeraden zonder schapraam aangezien de schapstopper dan niet mooi recht blijft hangen. Al het materiaal bedrukken we dubbelzijdig full color.

Scroll naar boven