Prijskaartjes

Overal waar producten verkocht worden zijn ook prijskaartjes te vinden. Van klein tot groot, van eenvoudig tot zeer opvallend. Voor de prijskaarten hebben wij een speciale POS machine. Het maakt niet uit hoeveel soorten of formaten kaartjes je gedrukt wilt hebben, wij combineren dit hierop. Heeft u nog meer POS materialen dan drukken wij dit in dezelfde run mee.

Prijskaartjes kunnen overal bij producten geplaatst worden die te koop zijn. Dit is dus met recht een retail product te noemen. De standaard prijskaartjes kennen we allemaal wel, deze zijn vaak klein en zwart/wit bedrukt en worden vaak onder het schap geplaatst in de schapstrook. Er is echter nog veel meer mogelijk. Een prijskaart hoeft namelijk niet klein te zijn. Als je bepaalde producten er uit wilt laten springen dan zijn grotere prijskaarten juist een goede optie. Bijvoorbeeld voor op toonbanken en displays. Ook voor prijsaanbiedingen worden vaak grotere prijskaarten ingezet.

We bedrukken de prijskaartjes standaard full color. Een eenvoudige opmaak is perfect als je slechts de prijs gecommuniceerd wilt hebben. Het kan echter ook zo zijn dat je de prijs er uit wilt laten springen en er echt de nadruk op wilt leggen. Dit is met onze prijskaartjes ook prima te realiseren want je kunt je eigen ontwerp op de prijskaarten laten drukken.

Qua materiaal zijn er verschillende mogelijkheden. Wat veel wordt gebuikt is 200 tot 300 grams papier. Het grams gewicht bepaalt de stevigheid van het papier maar er zijn nog meer keuzes om te maken. Mat, glans, parelmoer, er is van alles mogelijk. Wat ook erg leuk is om te overwegen is om voor onze bijzondere en opvallende ECO papier te kiezen. Dit papier is een duurzame keuze en uitermate geschikt voor prijskaartjes.

Scroll naar boven