Posters lichtbakken

Lichtbak posters drukken we op speciaal backlit materiaal wat er voor gemaakt is om van achteren verlicht te worden. Zeker bij lichtbak posters is de kwaliteit erg belangrijk, de print moet er immers uit knallen en er haarscherp uitzien. We voorzien de lichtbak posters van een full color bedrukking.

Lichtbak posters worden veel in de retail toegepast. Waar het ook wordt ingezet, het doel is altijd hetzelfde: het moet opvallen! Lichtbakposters worden in lichtbakken geplaatst en worden verlicht. Dit is ideaal op plekken waar weinig daglicht binnenkomt of als je de reclame ook ’s avonds goed zichtbaar wilt hebben. Ook kan men een ruimte bewust donker maken om met de lichtbakfilm een bepaalde ambiance te creëren. De backlit film posters worden veelal ingezet als reclame middel bij allerlei bedrijven. In de horeca wordt dit veel toegepast voor het tonen van de etenswaren, drank en menukaarten. Bij winkels zal je dit vaak tegenkomen met aanbiedingen en andere speciale acties. Bij bedrijven worden de lichtbak posters ook wel ingezet als informatie middel.

Het materiaal wat we voor de lichtbak posters gebruiken is een halfmatte Backlitfilm. Backlit wordt veel gebruikt voor lichtbakken en andere verlichte displays. Het staat erom bekend dat de kleuren er goed op uit komen en ook wanneer de visual verlicht wordt is er een duidelijk contrast zichtbaar. De Backlitfilm is water- en krasbestendig en zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling. Dit materiaal kan binnen gebruikt worden maar is ook geschikt voor outdoor lichtbakken.

Scroll naar boven