Posters flexmap

Met Poster Flexmap kun je op een eenvoudige manier posters maar ook andere documenten presenteren. Als je vaak wilt wisselen van uiting dan is dit systeem ideaal want Flexmap staat voor flexibel en eenvoudig. De plastic posterhoes plaats je simpel en snel tegen een wand of raam dankzij de zelfklevende achterkant en de poster wordt eenvoudig in de hoes geplaatst. Het plastic kan je heel makkelijk open en dicht doen door middel van magnetische strips.

Met Poster Flexmap presenteer je posters maar ook informatie, mededelingen, aanbiedingen, openingstijden, prijslijsten etc. Het wordt veel toegepast bij supermarkten, reisbureaus en makelaars. Echter is het ook goed inzetbaar binnen je bedrijf en scholen voor aankondigingen of informatie. De Poster Flexmap kan je zien als promotie item, informatie bord, display of reclame sign. Door deze vele mogelijkheden maak je er helemaal je eigen product van.

De poster flexmap is aan 1 zijde zelfklevend wat inhoudt dat je de flexmap ergens op kan plakken en net zo makkelijk weer kunt verwijderen om ergens anders te bevestigen. Dus niet alleen de posters kun je wisselen, ook de poster flexmap zelf kan je blijven verplaatsen. Poster Flexmap kan je bevestigen op vrijwel alle gladde ondergronden zoals glas, PVC, metaal, hout etc.

Poster Flexmap is verkrijgbaar in enkele standaard formaten maar op aanvraag is maatwerk ook mogelijk. Het kan namelijk op (bijna) elk formaat gemaakt worden! Deze handige posterhouder kan volledig gepersonaliseerd worden met jouw eigen kleuren, logo, tekst en afbeeldingen.

Als je de Poster Flexmap op (winkel)ramen bevestigd dan is de uiting zowel binnen als buiten zichtbaar, je kunt er dan ook voor kiezen om aan beide zijden een andere poster te tonen. Dit kan een dubbelzijdig gedrukte poster zijn of gewoon twee losse documenten.

Scroll naar boven