Palletwrap

De palletwrap is niet meer en minder dan een bedrukt kartonnen omhulsel voor je pallets. Dit oogt een stuk gezelliger dan kale, houten pallets en daarnaast heb je direct ruimte voor wat promotie.

De stevige kartonnen palletwrap kan overal gebruikt worden waar pallets met producten staan. Dit komt vooral veel voor in magazijnen van winkels en groothandels. Hier kan het echter ook voorkomen dat er pallets met stapels producten in de winkel staan, bijvoorbeeld met producten die in de aanbieding zijn. Juist ook hier komt de palletwrap goed tot zijn recht. Met een passende bedrukking valt de pallet extra op zonder dat het een doorn in het oog is!

De palletwrap leveren we in een enkele en dubbele uitvoering. De hoogte van de pallet cover kan je zelf bepalen, de hoogtes die we hieronder communiceren zijn de standaard formaten.

Enkele uitvoering: 4000 x 940 mm
Dubbele uitvoering: 5600 x 750 mm

De enkele uitvoering van de pallet omranding bestaat uit 2 delen en de dubbele uitvoering bestaat uit 3 delen. Het materiaal dat we voor de palletwrap gebruiken is 1,5 mm dubbelzijdig beplakt golfkarton. We voorzien dit enkelzijdig van een full color bedrukking.

Scroll naar boven