magneetfolie-koffie

Magneetfolie

Magneetfolie is een zeer handig reclame middel. Het kan bijvoorbeeld toegepast worden in winkels, op displays en het kan ook als autoreclame gebruikt worden. Het voordeel van magneetfolie is dat het makkelijk te verwisselen is. Doordat wij krasvrije inkten hebben kunnen wij rechtstreeks op het magneet printen. Het rechtstreekse printen laat geen lijmresten achter.

Magneetfolie kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Voor outdoor is het advies om magneetplaat met een minimale dikte van 0,8 mm te gebruiken. Voor indoor als tijdelijk promotiemiddel is 0,3 mm vaak voldoende. Wil je het langer gebruiken? Kies dan voor iets dikkere magneetfolie.

Magneetfolie is te bedrukken, heeft diverse formaten, kan contour gesneden worden en is zeer flexibel. Het is zowel ter decoratie als ter promotie te gebruiken. Dit zorgt er dan ook voor dat er veel toepassingen zijn voor magneetfolie. We hebben al wat genoemd, namelijk displays in winkels. Hier kan je promotionele visuals van magneet op bevestigen, maar ook magneetstroken, schapstroken, prijskaartjes e.d. Een andere toepassing is automagneten, hiermee creëer je op een hele makkelijke manier rijdende reclame! Ook in restaurants, bedrijven en op beurzen pas je met gemak magneetstickers toe.

Wij kunnen magneetfolie voor u op maat maken en full color bedrukken met uw eigen ontwerp. Magneetfolie kan ook contour gesneden worden, u bepaalt dus zelf de vorm. Magneetfolie is er in verschillende diktes, variërend van 0,4 mm tot 3 mm. Voor elke toepassing is er een geschikte dikte. Voor automagneten wordt doorgaans 0,8 mm magneetfolie gebruikt.

Magneetfolie is zelfklevend en om het te bevestigen heb je dan ook maar 1 ding nodig: een metalen ondergrond. Metalen displays zijn dan ook ideaal voor magneetfolie. Veel reclamedisplays in winkels zijn al van metaal, magneetfolie is dan ook een logische keus als reclamemiddel. Naast displays wordt magneetfolie ook toegepast op voertuigen, whiteboards en metalen kasten.

Magneetfolie is makkelijk te wisselen bij nieuwe acties en laat hierbij geen lijmresten of beschadigingen achter. Je kunt magneetfolie voor korte of lange acties gebruiken en tussendoor verplaatsen is geen probleem.

Scroll naar boven