Hangtags

Hangtags zijn niet alleen leuk en opvallend, er zijn ook zoveel mogelijkheden! Met verschillende materialen, ontwerpen en afmetingen kun je alle kanten op. Dat maakt de hangtags zeer divers en de perfecte toevoeging aan jouw product.

Hangtags worden eigenlijk altijd aan een product bevestigd en worden dus voornamelijk in winkels toegepast. Hang de productlabels aan cadeauverpakkingen of kleding. Ook flessen en etenswaren worden vaak voorzien van mooie productkaartjes. Hangtags worden meestal gebruikt om producten op te laten vallen maar je kan de hangtag ook inzetten als productlabel met informatie of als prijslabel.

Standaard materiaal voor de hangtags is 300 grams sulfaatkarton, optioneel voorzien van een mat of gloss laminaat. De meer bijzondere materiaalsoorten zijn polypropyleen, hout, textiel of gebruched aluminium. Andere papier- en plaatmaterialen zijn ook mogelijk. Het ontwerp doet echter veel en kan zowel kartonnen als houten hangtags een exclusieve uitstraling geven. Kartonnen hanglabels zijn het voordeligst en daarmee ideaal voor kortlopende acties of de goedkopere artikelen.

We voorzien de hangtags enkel- of dubbelzijdig van een full color bedrukking. De hangtags kunnen zowel rechthoekig als rond of contour worden gesneden. We kunnen de hangtags voorzien van een boorgat voor een eenvoudige bevestiging. Op de plek van het boorgat kunnen we optioneel ook een eyelet (metalen ringetje) plaatsen.

Scroll naar boven