Detectiepoorthoezen

Detectiepoorten zijn meestal geen mooie objecten in de winkel maar zijn wel noodzakelijk om diefstal te voorkomen. Door detectiepoorthoezen over de poorten te schuiven vallen deze niet op en daarnaast heb je extra ruimte voor communicatie! Mooie detectiepoorthoezen houden dieven op afstand en zijn uitnodigend naar klanten toe.

Detectiepoorthoezen kunnen overal ingezet worden waar detectiepoortjes staan. Dit komt vrijwel in elke winkel voor bij de entree. Wat betreft de uiting op de reclame covers kun je vele kanten op. Mensen komen sowieso langs de hoezen en deze zullen dus zeker opvallen. Met detectiepoorthoezen creëer je extra promotieruimte zonder dat het extra plek inneemt. Ideaal dus voor aanbiedingen en promotieacties. Ook is het mogelijk om het logo of de naam van je winkel erop te drukken zodat je ook vanuit de winkelstraat al opvalt.

Niet alle detectiepoorten hebben dezelfde afmeting, detectiepoorthoezen zijn dan ook maatwerk producten. Qua materiaal wordt een polyester hoes veel gebruikt maar ook kartonnen hoezen worden regelmatig ingezet. Welk materiaal je ook kiest, de hoezen hebben nooit invloed op de werking van het detectiepoortje. Bevestiging is simpel: de hoezen schuif je zo over de detectiepoorten heen.

Qua afwerking zijn er meerdere mogelijkheden; ronde of rechte hoeken en de bovenzijde recht of rond afgesneden. Zowel het karton als de doekmaterialen worden enkelzijdig full color bedrukt.

Polyester detectiepoorthoezen waar je uit kunt kiezen zijn Polyflag en Polymat. Polyflag is een glanzende polyester soort en deze wordt het meeste gebruikt. Polymat is een matte polyester soort met een grotere dichtheid wat de uitstraling zeer ten goede komt. Je kunt ook kiezen voor Stretchdoek. De naam zegt het al, deze stof is zeer rekbaar! Dit maakt de bevestiging om de poort extra makkelijk en zorgt er daarnaast voor dat de detectiepoorthoezen strak om de poorten heen zitten.

Voor de kartonnen alarmcover kun je kiezen uit golfkarton of displaykarton. Karton is altijd recht en creëert dus een strakke uitstraling. Daarnaast is karton de voordeligste optie en dus het ideale materiaal voor jouw detectiepoorthoezen als je vaak van uiting wilt wisselen.

Scroll naar boven