Balie zuil

De Balie zuil is een stoer kartonnen baliedisplay met full color bedrukking. Deze mini zuil staat in een ovale vorm waardoor deze makkelijk blijft staan. De balie zuil is dubbelzijdig en daardoor van alle kanten een mooie uiting.

De naam geeft het al weg, de balie zuil is ideaal om op een balie te plaatsen. Ook op toonbanken en counters wordt de balie zuil veel ingezet. Als bedrukking is er veel mogelijk: reclame, aanbiedingen, promotie van een nieuw product of andere informatie. In restaurants of andere eetgelegenheden wordt de balie zuil ook veelal op de tafels geplaatst met bijvoorbeeld het dagmenu erop of om een nieuw drankje te promoten.

De balie zuil is in verschillende formaten te krijgen. Wat veel voorkomt is A5 formaat, maar ook A6 of A4 komt voor en daarnaast kan deze kartonnen balie display op maat gemaakt worden. We drukken de zuil full color op 300 grams sulfaatkarton. Ook kan de uiting voorzien worden van een glans of mat laminaat. De balie zuil is zeer makkelijk neer te zetten.

Scroll naar boven