Easycube

Easycube is het ultieme display systeem voor het presenteren van producten. Dit nieuwe concept wordt zeer veel in de retail toegepast als display op de vloer of in etalages. Je stapelt de delen simpelweg op elkaar en maakt zo in no-time displays, sokkels, podia, vloeren en kubussen. Met een bedrukt toppaneel geef je aan elk Easycube display je eigen draai.

Easycube biedt talloze mogelijkheden voor productpresentaties.
Je kunt het in eindeloze opstellingen neerzetten en dus niet alleen kleine maar ook grote displays vormen. Met dit display concept laat je producten opvallen en eruit springen. Het wordt veel ingezet in winkels, showrooms en etalages waar het door de moderne en strakke uitstraling helemaal tot zijn recht komt.
Presenteer schoenen, tasjes, wandelwagens, etalagepoppen of fietsen. Wat je ook verkoopt, geef het een podiumplek met Easycube! Ook op beurzen en evenementen wordt Easycube ingezet als productdisplay of om complete beursstands mee te maken.

Easycube bestaat uit slechts 3 componenten. De basis is altijd het vloerelement. De verschillende vloerelementen worden met elkaar verbonden door middel van de zogenoemde connectors. Op de Easycube vloerelementen plaats je vervolgens of een kubus of een toppaneel. Bovenop de kubus kun je vervolgens weer een kubus plaatsen, want de kubussen zijn stapelbaar. Je kunt er ook een toppaneel op plaatsen en de stapel hiermee afsluiten. De toppanelen kunnen optioneel bedrukt worden en zijn standaard leverbaar in de kleuren wit en zwart.

Als je met bedrukte toppanelen werkt zijn dit de enige componenten die je bij een andere actie hoeft te wisselen. Als je een andere uiting wilt uiteraard, anders gebruik je de bedrukte covers zo nog een keer.
De Easycube vloerelementen en kubussen blijven gelijk en zijn dus keer op keer in te zetten. Easycube is een duurzaam product! Easycubes zijn 100% recyclebaar en de vloerelementen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het materiaal van de componenten is vlam vertragend en waterafstotend.

Vloerelement

40 x 40 x 5 cm
1 kg
Basis kleur: zwart

Kubus

40 x 40 x 20 cm
2 kg
Basis kleur: wit of zwart

Toppaneel

40 x 40 x 1 cm
0,5 kg
Basis kleur: wit of zwart

Scroll naar boven