...

Decoframe PVC LED

Het Decoframe PVC LED is een modulair frame voorzien van LED verlichting. Het systeem is zeer opvallend en een lichtere variant van ons decoframe display. Aan beide zijden plaats je een full color bedrukt doek in het frame.

Het doek dat we full color bedrukken en in het frame plaatsen is van een speciaal backlit materiaal, dit doek is ideaal bij het gebruik van LED verlichting. Je kunt er voor kiezen om aan beide zijdes dezelfde print te gebruiken maar je kunt ook elke zijde voorzien van een andere uiting.

Het Decoframe PVC LED kan ingezet worden op diverse locaties. Bijvoorbeeld in een beursstand of in de entree van een bedrijf of winkel. Maar ook in een etalage, showroom of een grote hal (beurshal, station etc.) komt het LED display goed tot zijn recht. Het verlichte decoframe is bijvoorbeeld te gebruiken als reclamemiddel, wegwijzer of infopaneel. Met het Decoframe PVC LED zet je je reclame uiting letterlijk en figuurlijk in de spotlights.

Decoframe PVC led is los inzetbaar maar kan ook gekoppeld worden door meerdere frames aan elkaar te bevestigen met koppelstukken. Zo creëer je bijvoorbeeld een (beurs)wand. De led cassettes zitten aan de onderzijde en de bovenzijde van het frame tussen de twee doeken in voor een optimale en gelijkmatige lichtverspreiding. Aan de onderzijde van het frame worden twee voetplaten bevestigd voor extra stabiliteit.

Het frame komt in 3 formaten:
100 x 200 cm (13 kg)
100 x 250 cm (13,5 kg)
200 x 200 cm (20 kg)

Het frame is gemaakt van PVC en daardoor extra licht en makkelijk vervoerbaar. Ook prijstechnisch kom je door het gebruik van PVC voordeliger uit. Groot voordeel is dat de doeken wisselbaar zijn, het frame blijf je keer op keer gebruiken. Het hele systeem wordt geleverd in een handige transporttas.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.