De Inhaker

De Inhaker is een multifunctioneel systeem waarmee je de meest uiteenlopende displays kunt creëren. De basis van het systeem is de standaard waaraan je verschillende promotiematerialen kunt bevestigen: je haakt ze er simpelweg in. In een handomdraai tover je de Inhaker om in een winkeldisplay, bewegwijzering, een desinfectiehouder, tafel, balie, textielframe, presentatiezuil, scheidingswand of presentatiewand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met de Inhaker investeer je in een systeem die geschikt is voor heel veel soorten presentatiemiddelen. In een handomdraai creëer je een nieuwe zuil of display. Ideaal voor alle branches, de Inhaker is van alle markten thuis! Zet hem in op kantoor, in de retail of op de beurs en inhaken maar.

We leveren de Inhaker met een voet- of wandbevestiging. De voetplaten komen in diverse uitvoeringen en zijn gemaakt van zwart gepoedercoat staal. Elke staander kan een gewicht dragen van 150 kg, dit biedt dus vanzelfsprekend heel veel mogelijkheden. Het ophangen van een groot scherm bijvoorbeeld is geen probleem. Naast displays kan je met dit modulaire systeem ook wanden maken, ideaal om in te zetten als beurswand of scheidingswand. De inhakers kunnen bijvoorbeeld borden en panelen zijn die wij leveren compleet met fullcolor bedrukking en voorzien van haken aan de achterzijde.

Met slechts 1 staander kan je de Inhaker al inzetten. De staander bevat een innovatief inhaaksysteem aan de binnenzijde zodat allerlei verschillende promotiematerialen ingehaakt kunnen worden. De staanders zijn basic zwart maar kunnen door middel van bedrukt folie volledig naar wens aangepast worden.

De Inhaker is verkrijgbaar in de volgende lengtes: 450 mm, 750 mm, 975 mm, 1950 mm, 2450 mm en 3000 mm.
Voor elke toepassing is er dus wel een geschikt formaat.
Het materiaal van de Inhaker is hoogwaardig gerecycled PVC. Dankzij dit duurzame materiaal gaat het systeem jaren mee.

De Inhaker Panel Base

Een variatie op de reguliere Inhaker is De Inhaker Panel Base.

Scroll naar boven