Decoframe vrijstaand

Decoframe vrijstaand is een dubbelzijdig aluminium textielframe die voorzien is van voetplaten zodat het vrijstaand ingezet kan worden. Het decoframe vrijstaand heeft aan beide zijdes een bedrukt decodoek met siliconenpees. Door de dubbelzijdige bedrukking is het decoframe vrijstaand in alle ruimtes goed inzetbaar.

Dit dubbelzijdige frame wordt als vrijstaand frame veel gebruikt als uniek display in de retail of bij bedrijven. Het decoframe vrijstaand wordt ook veel ingezet als scheidingswand, dit is een creatieve oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden in kantoren, showrooms en op beurzen. Het decoframe vrijstaand is ook erg geschikt om in te zetten als beurswand.

Het dubbelzijdige decoframe is ideaal voor het decoframe vrijstaand. Met een bedrukking aan beide zijden kan het decoframe vrijstaand overal geplaatst worden, ook midden in ruimtes. Qua diepte van het dubbelzijdige frame heb je de keuze uit 44 mm, 49 mm, 50 mm, 80 mm en 100 mm. Bij grotere frames wordt vaak een dieper frame gebruikt dan bij de kleinere formaten decoframe vrijstaand. De standaard profielkleuren zijn zilver, zwart en wit maar op aanvraag zijn alle kleuren mogelijk.

Bij het decoframe vrijstaand worden aan de onderzijde voetplaten bevestigd voor een stabiel decodisplay. Er zijn 3 uitvoeringen voetplaten die je kan gebruiken bij het decoframe vrijstaand. U heeft keuze uit voetplaten die aan de onderzijde of aan de zijkant van het frame bevestigd worden en dan zijn er nog de bijzondere voetplaten zoals bijvoorbeeld de voetplaat op wieltjes. Qua materiaal zijn er voetplaten van staal en aluminium. Het gewicht verschilt ook per uitvoering. De keuze in materiaal en gewicht hangt af van het formaat van het decoframe vrijstaand. Voor een groter frame is een zwaardere voet aan te raden. Bij een groot formaat decoframe vrijstaand vanaf 2 meter raden we aan stabilisatoren aan het frame toe te voegen voor extra stevigheid.

Scroll naar boven