Decoframe intro

Het intro decoframe bestaat uit een frame waarin een decodoek wordt gespannen. De veelzijdigheid van het product is 1 van de redenen dat een decoframe zo populair is. Je kunt het inzetten als wand(paneel), display, plafondhanger, banner etc. Ook de strakke uitstraling van het product maakt dat het zo’n bestseller is.

De toepassingen van Decoframe zijn zeer divers. Her en der hebben we al wat mogelijkheden benoemd. Decoframe kan ingezet worden als wand, display en als paneel voor aan de muur of aan het plafond. Ook als beursstand of scheidingswand is Decoframe een populair product. Daarnaast kan decoframe voor kubussen en hangende banners gebruikt worden.

Decoframe heeft een zeer stijlvolle uitstraling en wordt veel ingezet in de retail in etalages of in de winkel zelf. Ook op beurzen en evenementen zet je met decoframe indrukwekkende acties neer.

De onderdelen van het aluminium frame zet je zelf eenvoudig in elkaar met speciale hoekstukken. Als het formaat van het frame wat groter is gebruik je ook verbindingsstukken voor de rechte delen. Wanneer het frame compleet is kun je het decodoek plaatsen. Decoframe is standaard leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit. Op aanvraag zijn alle kleuren mogelijk.

Het bedrukte textieldoek wat in het decoframe wordt gespannen voorzien wij van een siliconenpees. Deze pees maakt het extra makkelijk om het doek te plaatsen en dus ook heel eenvoudig om het doek te wisselen voor een nieuw doek met een nieuwe uiting.

Stabilisatoren kunnen optioneel toegevoegd worden in het frame voor een extra stabiel en stevig decoframe. Dit wordt voornamelijk toegepast bij de grootformaat frames. De stabilisatoren kunnen zowel in de lengte als in de breedte gemonteerd worden. Het materiaal van de stabilisatoren is aluminium. Als je niet zeker weet of je een stabilisator nodig hebt dan kan je ons om advies vragen.

We kunnen het profiel van het decoframe voorboren om de bevestiging eenvoudiger te maken. Accessoires voor bevestiging aan de wand of het plafond kunnen bijbesteld worden, vraag ons naar de mogelijkheden!

Scroll naar boven