Decoframe exhibits

Naast de enkel- en dubbelzijdige decoframes zijn er nog wat andere maatwerk producten die met de textielframes gecreëerd kunnen worden. Zo zijn er de decoframe exhibits waarmee onder andere kubussen en banners gemaakt kunnen worden. Deze kunnen zowel vrijstaand als hangend ingezet worden.   

De Decoframe Exhibits heeft veel toepassingen want het is een opvallend product wat zowel vrijstaand als hangend ingezet kan worden. Zo is Decoframe Exhibits ideaal als scheidingswand, beursstand of hangende banner. Er kunnen diverse rechthoekige opstellingen mee gemaakt worden. Ook kunnen er met Decoframe 3D kubussen en displays gemaakt worden. Decoframe Exhibits wordt in de vorm van kubussen en displays veel op beurzen en evenementen gebruikt maar ook in de retail. Het 3D frame als scheidingswand is ideaal voor op kantoren en in grote ruimtes. De stands en hangende banners worden veelal ingezet op beurzen en evenementen. Decoframe Exhibits is sfeervol, opvallend en met de bedrukte visuals uitermate geschikt voor de promotie van uw bedrijf. 

Alle frames van Decoframe Exhibits zijn van aluminium en in alle kleuren verkrijgbaar. Er zijn twee soorten frames om een Decoframe 3D te maken, namelijk een kubusframe en een textielframe. De diepte van het 3D textielframe is 50 of 86 mm en van een kubusframe is dit 65 mm.

 
Textielframes

Het 3D textielframe heeft diverse basis opstellingen. Deze kunnen gebruikt worden voor zowel vrijstaande beursstands als scheidingswanden of hangende banners. De basis opstellingen zijn de L-opstelling, de U-opstelling en de O-opstelling. Je kunt je voorstellen dat dit hangend aan het plafond een spectaculaire uitstraling heeft.

Het 3D textielframe van 50 mm is geschikt voor hangend en staand gebruik. De montage is zeer eenvoudig en het profiel is stevig en erg geschikt voor het bouwen van beursstands. Het decodoek kan aan alle kanten van het profiel bevestigd worden. Met de speciale hoekverbindstukken kan je eenvoudig allerlei opstellingen creëren. Gebruik plafondbevestiging om met het frame hangende banners te maken voor aan het plafond.

Het textielframe van 86 mm is erg geschikt voor grote formaten want door het toevoegen van stabilisatoren kan elk formaat banner of stand gemaakt worden. Dit frame kan zowel voor open als gesloten opstellingen gebruikt worden. In het Decoframe Exhibits van 86 mm kan aan twee zijdes een decodoek geplaatst worden. Het decodoek sluit naadloos aan in de hoeken wat een erg strakke uitstraling creëert.

 
Kubusframe

Met het speciale textielframe van 65 mm vorm je de Decoframe Exhibits kubus. Dit is een recht profiel en licht van gewicht. Hier kan je ook groot formaat kubussen van maken door stabilisatoren toe te voegen. Met dit frame maak je kubussen en displays; vrijstaand of hangend. Per kubus worden acht kunststof hoekstukken meegeleverd.

Er is ook een speciaal textielframe om verlichte Decoframe Exhibits te maken. Dit frame heeft een profiel met een diepte van 223 mm. Dit LED frame kan vrijstaand en hangend ingezet worden en door gebruik van stabilisatoren is dit frame ook geschikt voor grote formaten. Ook dit textielframe kan in verschillende opstellingen ingezet worden, zoals de basisopstellingen die we hierboven noemden. De lichttechniek die bij Decoframe Exhibits LED gebruikt wordt is Led op dibond. Met dit textielframe kan je spectaculaire lichtcreaties maken.

 

Scroll naar boven