Decoframe akoestisch

Met Decoframe akoestisch hang je een praktisch doel aan het textielframe, wat vaak wordt ingezet als decoratief middel. Je kunt bij de meeste enkelzijdige en dubbelzijdige textielframes namelijk geluidsabsorberend materiaal toevoegen. Zo fungeert het decoframe tevens als akoestisch paneel. Je bevestigt het akoestische paneel in het frame achter het decodoek en kiest een dikte van 10 mm, 25 mm of 40 mm.

Aangezien je de Decoframe akoestisch vrijwel in alle soorten decoframes kunt verwerken, zijn de mogelijkheden ook erg groot. Je kunt het inzetten als wandframe, scheidingswand, fotowand, wandreclame, ingebouwd textielframe of als banners en banieren. Je past Decoframe akoestisch toe in kantoren, vergaderruimtes, callcenters, hotels, musea, recepties en op werkplekken.

Grote ruimtes hebben er het meeste baat bij als je Decoframe akoestisch toepast in scheidingswanden. Kleinere kantoorruimtes krijgen al voldoende resultaat door een Decoframe akoestisch aan de wand te bevestigen.

Je kunt de banner met tafel ideaal inzetten als presentatiesysteem. Op het praktische tafelblad kun je producten presenteren, maar je kunt het ook gebruiken om baliedisplays met folders op te plaatsen. Met de banner met tafel ben je vrij om je eigen presentatiecreaties neer te zetten.

Het decoframe akoestisch, met uitzondering van de akoestische panelen, lijkt op de standaard decoframes. Je kunt het zowel aan de wand of het plafond hangen als vrijstaand plaatsen. Dit maatwerkproduct is geschikt voor elke wand, muur en ruimte.

 
Scheidingswanden

Decoframe akoestisch biedt een decoratieve oplossing voor grote ruimtes met veel omgevingsgeluid en galm. Vooral in minimalistisch ingerichte ruimtes kan er storende galm ontstaan. Het geluidsabsorberende materiaal dat wij aan het decoframe toevoegen, verbetert de geluidsabsorptie en vermindert de galm. Dit is ideaal voor kantoren waar veel gepraat en gebeld wordt, en het creëert ook meer privacy. Je kunt decoframe akoestisch ook gebruiken om grote ruimtes op te delen in verschillende afdelingen of vergaderruimtes. De akoestische scheidingswand kan zowel recht als in een andere rechthoekige opstelling worden gemaakt.

 
Wandpanelen

Naast het gebruik als scheidingswand, kun je het textielframe ook inzetten als akoestisch wandpaneel. Hiermee plaats je een decoframe tegen de wand of muur met een akoestisch paneel achter het doek. Het wandpaneel kan variëren van de grootte van een schilderij tot het beslaan van de gehele wand of muur. Dit is een uitstekende manier om geluidsoverlast te verminderen en tegelijkertijd sfeervolle ruimtes te creëren. Je kunt de visuals ook bedrukken met promotionele beelden en acties. Het grote voordeel is dat de decodoeken wisselbaar zijn, waardoor je nooit aan een bepaald beeld vastzit.

Grote ruimtes hebben het meeste baat bij het gebruik van akoestische scheidingswanden. Kleinere kantoorruimtes kunnen al voldoende resultaat behalen door een decoframe akoestisch aan de wand te bevestigen.

Het akoestische materiaal dat we gebruiken is gemaakt van polyester vezels waarvan een gedeelte (60%) van recycling afkomstig is. Het geluidsabsorberende materiaal wat we in Decoframe akoestisch plaatsen komt in 3 verschillende diktes: 10 mm, 25 mm en 40 mm. Door deze keuze is er voor elke ruimte wel een geschikte akoestische oplossing. Je plaatst het materiaal in het frame, achter het decodoek. Het akoestische paneel van 40 mm heeft een dichtheid van 40 kilo per m3 en de beste geluidsabsorptie. Dit akoestische paneel kan worden toegepast bij dubbelzijdige decoframes van 44 tot 80 mm diep. Het geluidsabsorberende paneel van 25 mm heeft een dichtheid van 20 kilo per m3 en een uitstekende geluidsabsorptie. Dit paneel kan worden toegepast in de decoframes van 25 of 27 mm diep. Het smalste akoestische materiaal is 10 mm dik met een dichtheid van 20 kilo per m3. Dit materiaal kan worden toegepast in de smalle decoframes van 15 of 19 mm.

De Decoframe akoestisch kan voorzien worden van een full color bedrukking naar eigen keuze. Het decodoek is wisselbaar maar het frame en het akoestische paneel van de Decoframe akoestisch hoef je niet te wisselen, deze kan je keer op keer gebruiken.

Scroll naar boven