Tapijt

Tapijt is duidelijk een maatwerk product, er zijn heel veel mogelijkheden qua materiaal, kleur en afmeting. Bedrukt of onbedrukt, beurstapijt of tegels, je bent niet beperkt in je keuze! Tapijt wordt veel toegepast in bedrijfskantoren, op beurzen en evenementen.

Met bedrukt tapijt gebruik je ook de vloer om je bedrijf of een product te promoten. Ook zonder bedrukking wordt tapijt veel ingezet. Het is ideaal voor beurzen en evenementen, grote ruimtes geef je met een mooi tapijt meer sfeer en persoonlijkheid.

Je kunt tapijt eigenlijk overal toepassen. Niet alleen op beurzen en evenementen, maar ook in winkels, bedrijven, kantoren en ga zo maar door. Je kunt hele vloeren ermee bedekken of gedeeltes van een vloer. Of het nu is voor een mooie uitstraling en sfeer of om reclame te maken, tapijt is voor beide doeleinden geschikt.

Net als qua kleur is er ook qua materiaal veel mogelijk. Veel gebruikte materialen voor tapijt zijn bijvoorbeeld velours, naaldvilt, vinyl maar ook kunstgras. Voor echte glamour is er ook glitter naaldvilt.

Bij tapijt zijn er veel verschillende uitvoeringen en structuren mogelijk. Zo heb je zacht, hard, zwaar of licht tapijt. Ook is er verschil in hoogte, dit kan variëren van 2 tot ongeveer 15 mm. Tapijt is op rol verkrijgbaar maar ook in de vorm van tapijttegels. Rollen zijn meestal 2 tot 4 meter breed. Tegels heb je bijvoorbeeld met een formaat van 50 x 50 cm of 100 x 100 cm.

Tab Content
Scroll naar boven