Plafond LED Panelen

Plafond LED panelen brengen de unieke eigenschappen van licht en beeld samen. De foto panelen verrijken daarmee de sfeer in ruimtes zoals ziekenhuizen, kantoren, wachtkamers, scholen en showrooms. Het speciale lichteffect heeft bovendien een positieve uitwerking op de gemoedstoestand van mensen. Overal waar een systeemplafond aanwezig is zijn de Plafond LED panelen zeer eenvoudig te monteren.

Met plafond LED panelen breng je in elke ruimte sfeer en licht. Ook steriele ruimtes in bijvoorbeeld het ziekenhuis worden nu aantrekkelijk. Een fotoplafond heeft een ontspannende en rustgevende werking en is daarnaast erg sfeervol.

De foto LED panelen zorgen niet alleen voor plafond decoratie maar brengen daarnaast ook verlichting met laag energieverbruik aan een ruimte. Als je een wolkenplafond toepast dan creëer je ook een kunstmatig dakraam. Dit komt de concentratie van mensen ten goede en is dus weer een slimme keuze in kantoren en vergaderruimtes.

In eerste instantie is het plafondpaneel erg populair in ruimtes waar het plafond veel wordt bekeken. Denk hierbij aan ziekenhuizen, klinieken en de tandarts. Ook waar minder naar het plafond gestaard wordt zijn plafondpanelen een aantrekkelijke toevoeging aan de ruimte. Denk aan supermarkten, sportscholen en bedrijven.

Plafond LED panelen zijn standaard leverbaar in de formaten 600 x 600 en 600 x 1200 en hebben een diepte van 35 mm. Afwijkende formaten zijn echter op aanvraag ook mogelijk. Het LED paneel bestaat uit een acrylaatplaat met LED strips, hieronder komt een visual en vervolgens een heldere acrylaatplaat en afsluitend een aluminium frame. Het paneel zet je eenvoudig in elkaar en is te monteren in elk systeemplafond. De LED strips hebben een kleurtemperatuur van 6000K en zijn energiezuinig.

Scroll naar boven