Statafel LED Logo

De Statafel LED logo is een witte kunststof statafel die volledig plat te vouwen is. De tafel kan voorzien worden van een logo die door middel van ledverlichting vanuit de binnenzijde uitgelicht wordt. Deze verlichte statafel is erg origineel, opvallend en makkelijk mee te nemen!

De Statafel LED logo heeft een unieke design en is geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Laat ze opvallen in een beursstand of opgaan in de menigte in een grote zaal waar mensen zich om de statafels kunnen verzamelen. Van chique events tot een casual presentatie, de Statafel LED logo is in elke situatie op zijn plek. Met een mooi uitgelicht logo kan je ook nog eens je bedrijf in de kijkers zetten.

De Statafel Led Logo is gemaakt van wit polyproyleen met een dikte van 4 mm. Dit is een harde kunststof soort en erg sterk. Vandaar ook dat deze statafel een gewicht tot maximaal 90 kg kan dragen. Naast dat polypropyleen duurzaam is, is het ook een flexibele en weersbestendige materiaalsoort. Verder is dit materiaal erg makkelijk schoon te maken. De tafel is volledig plat te vouwen, dit is niet alleen ideaal voor het vervoeren maar ook zeker voor het opbergen van de statafel!

Formaat: 555 x 630 x 1090 mm (BxDxH)
Gewicht: 11 kg.

Door middel van graveren wordt een logo op de statafel aangebracht. Aan de binnenzijde plaatsen we ledverlichting waardoor het logo mooi en subtiel verlicht wordt. De ledlamp heeft een levensduur van ± acht uur en kan via het bijgeleverde oplaadstation weer opgeladen worden. De verlichting kan in verschillende kleuren ingesteld worden.

Scroll naar boven