statafel-karton-tomtom

Statafel reboard

De Statafel Reboard is een stevige statafel van 70 x 100 cm (bxh) die je makkelijk in elkaar zet en uit elkaar haalt. De onderdelen van de statafel maken we van 16 mm reboard. Je kunt de statafel volledig personaliseren met een bedrukking naar keuze.

De Statafel Reboard is volledig te bedrukken en staat stevig, dit maakt de tafel erg populair. Kartonnen meubels zijn in te zetten tijdens beurzen, evenementen, feesten, borrels en ga zo maar door. De gepersonaliseerde bedrukking is ideaal als je de statafel ook als promotie item in wilt zetten.

De Statafel Reboard is erg leuk voor een beursstand, zo creëer je opvallende punten waar je met bezoekers gesprekken aan kunt gaan of folders uit kunt delen. In zalen tijdens een evenement of feest zijn de Statafels Reboard een leuke manier om de ruimte op te vullen. Ook zet je tegelijkertijd punten neer waar bezoekers van een drankje kunnen genieten of elkaar kunnen ontmoeten.

De Reboard Statafels zijn erg licht van gewicht en snel neer te zetten. Dit vergroot het gebruikersgemak van de tafels. Of het nu is voor promotionele acties, snelle presentaties, product lanceringen of voor op de beurs, de bedrukte Statafel Reboard is overal op zijn plek.

De Statafel Reboard bestaat uit twee poten en een tafelblad. De poten schuif je heel simpel in elkaar en het blad bevestig je er vervolgens bovenop. Deze reboard statafel is volledig uit elkaar te halen en daardoor zeer eenvoudig te vervoeren.

 

Het materiaal wat we voor de Statafel Reboard gebruiken is 16 mm reboard. Dit materiaal heeft een honingraatkern en een B2 brandcertificaat. Dit materiaal heeft heel veel voordelen, zo is het milieuvriendelijk en recyclebaar. Ook is het materiaal erg sterk maar gelijk ook licht van gewicht. Daarnaast is reboard geschikt voor contoursnijden wat het ook het ideale materiaalsoort maakt voor de Statafel Reboard.

Het tafelblad voorzien we enkelzijdig van een fullcolor bedrukking en de tafelpoten voorzien we dubbelzijdig van een fullcolor bedrukking.

Print afmetingen:
Blad: 700 mm (diameter)
Tafelpoot 2x: 640 x 985 mm (bxh)

Scroll naar boven