statafel-inklapbaar-print

Statafel inklapbaar

De Statafel Inklapbaar is een gebruiksvriendelijke en stevige statafel voor binnen- en buitengebruik. Wij voorzien het tafelblad van een mooie print en maken de tafel zo helemaal naar jouw wens. De statafel is inklapbaar en daardoor zeer makkelijk mee te nemen.

Deze handige statafels zijn stevig en stabiel en dus ideaal voor feesten en partijen, want de Statafel Inklapbaar kan wel tegen een stootje. Niet alleen voor feesten maar ook tijdens beurzen en evenementen is de Statafel Inklapbaar goed inzetbaar.

Ben je van plan om een statafel te kopen? Statafels zijn erg handig om duidelijke ontmoetingsplekken te creëren in zalen en andere ruimtes. Mensen staan graag aan een tafel om te praten of te drinken, de Statafel Inklapbaar is daar uitermate geschikt voor. Leuk pluspuntje aan deze statafel is de gepersonaliseerde print op het blad. Zo krijgt iedereen je reclame of bedrijfslogo te zien!

De statafel is volledig inklapbaar, dit maakt niet alleen het vervoeren van de tafel makkelijk maar ook het opbergen. Ingeklapt is de tafel zeer compact en neemt hij weinig ruimte in beslag.

De diameter van het tafelblad van de Statafel Inklapbaar is 80 cm. Dit is een populaire breedte, er is zat ruimte om dingen op te zetten en ook om aan de tafel te staan. De hoogte van de Statafel Inklapbaar is ± 110 cm. Het frame van de statafel is van metaal en het tafelblad is van kunststof.

De witte statafel met vinyl print is voor zowel binnen- als buitengebruik en makkelijk schoon te maken. Wil je de statafel bedrukken? Dan is de Statafel Inklapbaar de ideale statafel voor jou want het kunststof blad voorzien we enkelzijdig van een mooie fullcolor vinyl print.

Scroll naar boven