Waveframe

Waveframe is een zeer handige, gemakkelijke beurswand die altijd past! Door de flexibele verbinding is deze wand in iedere gewenste positie te plaatsen en kun je werkelijk elke vorm creëren. Hol, bol, recht, U-vorm, S- vorm enzovoorts. Je maakt de Waveframe wand zo groot of klein als je zelf wilt en kunt het uitbreiden met balies, planken, tv-schermen en deuren.

Waveframe is flexibel en modulair en daardoor erg populair voor gebruik tijdens beurzen, evenementen en presentaties. Zowel voor een kleine presentatie als een grote beursstand kun je Waveframe gebruiken. Het gebruikersgemak is nog een bijkomend voordeel wat deze beurswand zo populair maakt. Met Waveframe kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Optioneel kan je het Waveframe systeem nog verder uitbreiden, zo creëer je in een handomdraai een complete beursstand. Je kunt de Isoframe wave bijvoorbeeld voorzien van diverse aanbouwcounters en een ophangsysteem voor monitoren tot 32 inch.

Verlichting is ook optioneel maar zeker aan te raden. Met de stijlvolle breedstralers laat je de visuals nog meer opvallen. Ook kun je transport middelen bij de Waveframe bestellen, zoals een handige transporttas op wielen voor het frame en een drum voor de visuals.

De basis eenheid van Waveframe bestaat uit twee aluminium staanders met voeten waartussen je aan de onderzijde een flexibel koppelstuk bevestigt. Elke eenheid is 80 cm breed en onbeperkt koppelbaar. De hoogte van het Waveframe systeem is altijd 227 cm. Het flexibele koppelstuk is een soort rails die je alle kanten op kunt buigen. Zo creëer je met gemak een gebogen beurswand. De magnetische printbanen bevestig je eenvoudig op de staanders van de Waveframe.

Waveframe is een mooi voorbeeld van modulaire standbouw. Doordat je deze presentatiewand in elke gewenste positie kunt plaatsen past hij in elke ruimte. Met Waveframe zit je niet aan een vorm vast, zelfs als de wand al volledig is opgebouwd en voorzien van de visuals kun je de vorm nog aanpassen. De opbouw van de Waveframe is snel, eenvoudig en zonder gereedschap.

 

Het printmateriaal wat we gebruiken voor Waveframe is 365 grams Pop-Up blockout polyester. We voorzien de visuals enkelzijdig van een mooie fullcolor bedrukking. De visuals voor de Waveframe worden voorzien van magneetstrips waardoor je ze eenvoudig en snel op het frame kunt bevestigen.

 

Scroll naar boven