Pop-up textielwand

De Pop-up Textielwand is een nieuw product en zeker een waardevolle toevoeging aan ons assortiment! Deze beurswand bestaat uit een eenvoudig pop-up systeem waarop bedrukte textieldoeken bevestigd worden. Deze wand is meer dan een simpele beurswand. Met dit systeem creëer je een complete beursstand.

Het systeem klap je eenvoudig en snel uit. Hierop bevestig je vervolgens het frame waaraan je het textieldoek kunt bevestigen. De textieldoeken worden voorzien van een siliconenstrip zodat deze strak in het frame gespannen kunnen worden. Hierdoor krijg je een prachtig strakke presentatiewand.

De Pop-up Textielwand is qua budget zeer interessant en heeft een goede uitstraling en veel mogelijkheden. Je kunt hoge wanden met lage wanden combineren waardoor er verrassende stands tevoorschijn komen. De modulaire beurswand is aan te vullen met togen, balies en led verlichting.

Je kunt led spots bovenop de pop-up textielwand bevestigen om het textieldoek van bovenaf te verlichten. Ook is het mogelijk om LED strips achter de print te bevestigen waardoor deze schitterend uitgelicht wordt.

De Pop-up Textielwand heeft systemen in 13 verschillende formaten en opstellingen, deze kan je allemaal met elkaar combineren en aan elkaar koppelen. Zo creëer je opvallende en modulaire stands helemaal naar je eigen ontwerp. Je kunt de wanden namelijk niet alleen in de breedte maar ook in de hoogte uitbreiden. De wanden kun je koppelen met de verbindingstukken waardoor het één stevig geheel vormt.

Scroll naar boven