Vouwwand

De Vouwwand bestaat uit een aluminium frame die voorzien wordt van bedrukte panelen van 70 x 100 cm en toppanelen van 70 x 30 cm. Het grote voordeel van deze systeemwand is de eenvoud en het makkelijke wisselen van de panelen. De Vouwwand wordt geleverd incl. handige draagtas.

De Vouwwand is één van de vele soorten presentatiewanden die er zijn. Ook de Vouwwand heeft weer zijn eigen unieke uitstraling. Doordat je de Vouwwand in verschillende standen kunt zetten is deze wand bruikbaar voor verschillende doeleinden.

Zo is de Vouwwand geschikt als beurswand of presentatiewand maar als scheidingswand komt hij ook zeker tot zijn recht. Een scheidingswand is toe te passen tijdens evenementen en beurzen om verschillende ruimtes en stands te creëren. Op een kantoor zijn scheidingswanden ook een handige en creatieve manier om sfeervolle werkplekken te vormen. Verder is de Vouwwand de perfecte keuze voor tentoonstellingen. Je kunt hiervoor meerdere Vouwwanden naast elkaar plaatsen en de panelen voorzien van de mooiste full color prints.

Het materiaal van de panelen is 4 mm wit forex (geschuimd pvc) en het frame van de Vouwwand bestaat uit inklapbare aluminium elementen. De panelen voor de Vouwwand worden voorzien van een prachtige full color bedrukking. Je kunt kiezen voor een enkel- of dubbelzijdige bedrukking.

De panelen schuif je in de frame elementen van de Vouwwand en door het frame vervolgens in elkaar te zetten bouw je deze beurswand eenvoudig en snel op. Nu de Vouwwand in elkaar zit kan je hem door de flexibele verbindingen alle kanten opzetten en ook volledig inklappen als je de Vouwwand weg wilt te zetten.

De Vouwwand komt in de volgende afmetingen:
3 x 3 : 210 x 230 cm (b x h) – gewicht systeem is 22 kg.
4 x 3 : 280 x 230 cm (b x h) – gewicht systeem is 29 kg.
5 x 3 : 350 x 230 cm (b x h) – gewicht systeem is 35 kg.

Scroll naar boven