Digital A-Bord

Het Digital A-Bord geeft het klassieke A-Bord een hightech twist. Alle ogen gericht op de weergegeven boodschap, omdat het frameloze ontwerp de aandacht op het scherm houdt. Laat bezoekers stoppen om leuke video’s of belangrijke berichten te bekijken voordat ze langskomen. Laat jouw verhaal zien, leg details uit, breng emoties over en zet de sfeer met een video of slideshow.

Het digitale displaysysteem kan vrijwel overal binnenshuis worden gebruikt, omdat het met zijn 43” Samsung-scherm relatief klein is. Dankzij de wielen is het digitale A-bord gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de gepoedercoate stalen constructie is de zeer duurzame behuizing perfect om uw reclame 24/7 onder de aandacht te brengen. Het Smart Line Digital A-Board is verkrijgbaar in zwart en wit, andere RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Branding op het voorste deel van de A-Board-carrosserie is op aanvraag ook mogelijk.

Verander snel en eenvoudig uw bericht met de Plug & Play via USB en afstandsbediening of op afstand via WiFi. Binnen enkele minuten staat uw advertentie online. Perfect te gebruiken in winkelcentra, hotels of tentoonstellingen. De behuizing is gemaakt om het professionele Samsung-scherm binnenin te beschermen en aan te vullen. Alleen binnenshuis te gebruiken vanwege de elektrische aansluitingen.

Gewicht: 32 kg
Productafmetingen: 426 mm x 560 mm x 1238 mm (dxbxh)
Vermogen: 74 W
Materiaal: Metaal

Scroll naar boven