Counter Promotie

De Counter Promotie is een representatieve balie en ideaal voor al je promotie acties en presentaties. Met het handige kliksysteem kan je de counter snel en eenvoudig opzetten. De balie en het topbord worden voorzien van een mooie print.

De Counter Promotie is ideaal voor al je promoties, demonstraties en proeverijen. Nu hebben alle beurs counters wel een promotionele functie, maar de Counter Promo nog iets meer. Je kunt de balie op de beurs gebruiken maar ook tijdens evenementen en presentaties bij bedrijven of in het winkelcentrum.

Naast de functie van promotiebalie is de Counter Promotie ook goed in te zetten als verkoopkraampje van bijvoorbeeld nieuwe producten. Ook is het leuk om het als kraampje in te zetten bij proeverijen van nieuwe etenswaren, gerechten e.d. Met zulk soort acties zal elke bezoeker je weten te vinden!

Formaat: 82 x 215 x 47 cm (b x h x d).
Het gewicht van deze beursbalie is 11 kg.

Het materiaal van de Counter Promotie is sterk kunststof en erg licht van gewicht. De stevige bovenplaat is 9 mm dik en ook zit er een legplank bij voor de open achterzijde. De transport van de counter stelt weinig voor, je kunt de Counter Promotie namelijk volledig uit elkaar halen en vervoeren in de bijgeleverde stevige draagtas.

Printformaat balie: 178,2 x 90,5 cm (b x h)
Printformaat topbord: 77 x 28 cm (b x h)

Voor de visuals voorzien we zelfklevend wit vinyl van een fullcolor bedrukking. De visuals plaatsen wij vervolgens op de balie en het topbord van de Counter Promotie. De print op de balie loopt ook door aan de zijkanten. Doordat het topbord ook voorzien wordt van een bedrukking zorg je ervoor dat de Counter Promotie al van een afstandje te zien is.

.

Scroll naar boven