Counter Pro Suitcase

De Counter Pro Suitcase is een transportkoffer en balie in 1! Je creëert de balie heel eenvoudig door de koffer uit te klappen en om te toveren tot beursbalie. Het tafelblad, de legplanken en ten slotte de bedrukte visual maken de Counter Pro Suitcase compleet.

De Counter Pro Suitcase is ideaal voor beurzen, events en andere promotionele evenementen. Als de koffer is ingeklapt dan kun je hierin naast de counter onderdelen ook nog andere spullen bewaren en vervoeren. Beursmateriaal, folders of andere onderdelen van je beursstand, er is meer dan genoeg ruimte voor.

De Counter Pro Suitcase is een ruime balie en zeer praktisch. Op het balieblad is genoeg plek voor promotiemateriaal zoals flyers en brochures. Ook kun je met gemak met twee personen achter de balie staan.

Formaat uitgeklapt: 143 x 60 x 102 cm (bxdxh)
Formaat gesloten koffer: 64 x 40 x 100 cm (bxdxh)
Afmeting visual: 174,5 x 95 cm (bxh)

De koffer ís de balie, heel veel meer gebruikersgemak zul je niet vinden in een beurs counter! De koffer is aan de onderzijde voorzien van twee geïntegreerde wieltjes zodat je de Counter Pro Suitcase gemakkelijk kunt vervoeren.

De Counter Pro Suitcase heeft standaard een houten balieblad in de kleur zilver. Het balieblad heeft scharnieren in het midden zitten waardoor je het blad kunt dubbelklappen voor het opbergen. Aan de open achterzijde bevestig je de twee legplanken en zo heb je voldoende opslagruimte voor tijdens de presentatie. Het gewicht van de Counter Pro Suitcase is 20 kg.

Het materiaal van de visual is pop up polyester, voorzien van antireflexlaminaat. We bedrukken de visual enkelzijdig fullcolor. Op de achterkant van de visual bevestig je een soort fixeerband waarmee je de visual heel gemakkelijk om de balie kunt bevestigen.

Scroll naar boven