Counter Pro Round

De Counter Pro Round is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een kleine counter. De counter heeft een formaat van 45 x 93 cm (DxH) en is met slechts drie opbouwdelen makkelijk en snel op te zetten. Deze counter heeft geen open zijde want de bedrukte visual omgeeft de counter volledig maar je kunt er wel spullen in kwijt.

De Counter Pro Round is een kleine ronde counter die zeker zijn voordelen heeft op de beurs. Zo kan de beursbalie een centraal punt worden waar je bezoekers ontmoet of vanwaar je folders uitdeelt.

Ook is het leuk om meerdere mini counters op een speelse manier in een beursstand te plaatsen. Voorzie de counters van verschillende prints of van het logo van het bedrijf. Zet op verschillende punten de ronde counter neer en je creëert plekken van ontmoeting en herkenningspunten voor bezoekers. Deze counter bewijst dat je hiervoor geen grote counter nodig hebt.

De kleine beurs counter heeft ook een groot gebruikersgemak. Zo is de counter makkelijk te vervoeren dankzij de handige draagtassen. Als je de mobiele Counter Pro Round hebt opgebouwd dan kan je hem dankzij het lichte gewicht nog makkelijk verplaatsen.

Formaat: 45 x 93 cm (d x h)
Printmaat: 128 x 89,8 cm (b x h)
Zichtmaat: 40 x 89,8 cm (B/H)

Het gewicht van de Counter Pro Round is ±8 kg.

De Counter Pro Round is klein maar fijn! Hij bestaat uit een zwarte houten bodem en balieblad met daartussen een stevige kunststof rol waarop je de print kunt bevestigen. De gebogen vorm maakt deze counter erg stabiel. We leveren alle onderdelen in handige draagtassen.

De visual is makkelijk te bevestigen op de ronde balie dankzij het klittenband. Daarnaast kun je de prints ook makkelijk wisselen want ze zijn ook los te bestellen. Het materiaal wat we gebruiken voor de print is 165 grams Pop Up Polyester. We voorzien de visual van een mooie fullcolor bedrukking waardoor de Counter Pro Round zeker opvalt.

Scroll naar boven