Counter Pro Large

De Counter Pro Large is al het goede van de populaire Counter Pro Medium maar dan net een slagje groter! De gebogen vorm en de stevige lamellenrol maakt deze counter erg stabiel. Met het mooie zwarte balieblad met houtnerf is deze grote counter een opvallend verschijnsel.

De Counter Pro Large komt zowel los en als onderdeel van een beursstand goed tot zijn recht. De beursbalie is opvallend en stijlvol en ruim genoeg om met twee personen achter te staan. De counter is ideaal om te gebruiken voor presentaties op beurzen en evenementen maar kan ook goed gebruikt worden om een ontmoetingsplek te creëren in een beursstand of grote ruimte.

Formaat: 120 x 93 x 48 (b x h x d)
Gewicht: ±15 kg.
Printformaat: 2195 x 898 mm (b x h)
Zichtmaat print: 960 x 898 mm (b x h)

De Counter Pro Large staat binnen no-time! Tussen het bodemblad en het balieblad wordt een lamellenrol geplaatst. Op de lamellenrol zit klittenband (haak) waardoor de print eenvoudig kan worden bevestigd. Optioneel is een houten legplank verkrijgbaar voor de open achterzijde. Dit kan handig zijn voor het opbergen van folders en ander beursmateriaal. De legplank is net als het balieblad uitgevoerd in de kleur zwart.

De Counter Pro Large wordt geleverd in handige draagtassen. Voor de houten bladen is dit een tas met binnenvoering en voor de kunststof rol en de visual is dit een kokertas incl. kartonnen koker.

Tab Content

Scroll naar boven