Counter LED

De Counter LED is de langverwachte counter voorzien van LED verlichting die niet alleen kwalitatief maar ook betaalbaar is. Dankzij de verlichting valt deze counter extra goed op en het creëert tevens een luxe uitstraling. De Counter LED wordt geleverd in een stevige, gevoerde tas met wieltjes.

Met de Counter LED maakt het niet meer uit of de ruimte waarin je de balie plaatst goed verlicht is want deze counter valt toch wel op! De Counter LED is goed in te zetten op de beurs en tijdens evenementen. De verlichting maakt deze beurscounter extra opvallend en perfect voor een succesvolle presentatie.

Het frame van de Counter LED bouw je eenvoudig en snel op. Het LED gordijn rol je uit en bevestig je door middel van haken aan de onder- en bovenkant van het frame. Het mooie witte balieblad plaats je aan de bovenzijde van het frame en geeft het geheel een strakke uitstraling.

Formaat: 104 x 40 x 102 cm (b x d x h)
Zichtmaat: 100 x 100 cm (b x h)
Gewicht: 22 kg

 

Voor de print van de Counter LED gebruiken we textieldoek wat we voorzien van een mooie full color bedrukking. Het doek wordt omzoomd en voorzien van een siliconen pees en is hierdoor eenvoudig aan het frame te bevestigen. Het doek loopt door aan alle kanten van de counter.

Print formaat voor- en achterzijde: 100 x 100 cm (b x h)
Print formaat zijkanten: 35 x 100 cm (b x h)

Scroll naar boven