Counter Flex

De Counter Flex is een mobiele en opvouwbare ronde balie. Je kunt de Counter Flex voorzien van mooie prints met een ontwerp naar keuze. We leveren deze kleine balie in een handige trolley met binnenvoering en een hoes voor extra bescherming van de prints en de panelen.

De Counter Flex heeft ondanks zijn kleine formaat genoeg mogelijkheden en is dan ook perfect voor op de beurs. Zeker als je maar weinig materiaal hebt om te presenteren, dan is deze kleine beursbalie alles wat je nodig hebt.

Met de inklapbare balie heb je een mooi punt om bezoekers te ontmoeten en ook om folders uit te delen. Zeker op een beurs waar veel te zien is zoeken mensen toch naar vaste plekken waar ze heen kunnen voor informatie. Met de Counter Flex creëer je zo’n plek.

De banner met tafel is ideaal om in te zetten als presentatiesysteem. Op het praktische tafelblad kan je producten presenteren maar je kan het ook gebruiken om baliedisplays met folders op te plaatsen. Met de banner met tafel ben je vrij om je eigen presentatiecreaties neer te zetten.

Formaat counter: 58 cm x 106 cm (b x h).

Het materiaal van de Counter Flex is wit aluminium, dit geeft het geheel een luxe en nette uitstraling. Het grote voordeel is dat deze balie in zijn geheel inklapbaar is, zelfs het balieblad zit vast aan het systeem. Hierdoor is de Counter Flex zeer compact, makkelijk mee te nemen en super snel op te zetten. Naast het witte balieblad zit er in het midden en op de bodem ook een blad, dit is ideaal voor het opslaan van folders en ander beursmateriaal. Ook kan je, wanneer je de prints achterwege laat, deze counter als een vitrine inzetten. Het gewicht van de Twist Counter is ±17 kg.

De Counter Flex wordt standaard geleverd met acht transparante panelen. Deze panelen kun je ook voorzien van mooie prints!

Formaat visual*: 39,5 cm x 50,6 cm (b x h)
*Let op: Dit is het formaat van 1 vierkante print en deze moet dus 8 keer opgemaakt worden.

Het materiaal wat we voor de prints gebruiken is Pop up polyester met anti-scretch laminaat. We voorzien de visuals van een mooie fullcolor bedrukking. Om de Counter Flex wordt niet 1 visual bevestigd zoals bij de meeste andere counters. De Counter Flex bestaat uit acht aparte prints, deze worden tussen het frame geplaatst wat de counter een unieke en zeer mooie uitstraling geeft. Qua ontwerp en invulling van de visuals bieden de losse prints ook veel creatieve mogelijkheden.

Scroll naar boven