Counter Decoframe LED

De Counter Decoframe LED is een mooie en opvallende beursbalie met verlicht decodoek. Deze stabiele counter heeft twee stijlvolle aluminium voeten aan de voorzijde en een strak zwart tafelblad. De mogelijkheid om meerdere counters aan elkaar te koppelen geeft deze counter net dat beetje extra.

De Counter Decoframe LED is ideaal voor al je presentaties, groot of klein. Of het nou voor de beurs is, voor evenementen of bedrijfspresentaties. Met deze counter zet je een stijlvolle en verlichte presentatie neer.

De Counter Decoframe LED bestaat uit een aluminium frame van 100 mm diep waarin de ledstrip is bevestigd. Het installeren van de ledverlichting is super eenvoudig. Het frame bevat interne elektrische verbindingsstukken waardoor je geen kabels hoeft aan te sluiten. Het opzetten van de beursbalie is ook zeer eenvoudig. Je schuift de aluminium profielen in elkaar, je sluit de transformator aan, bevestigt het decodoek op het frame en je bent klaar.

Formaat counter: 1000 x 1030 x 400 (b x h x d)
Formaat visual: 1000 x 1000 (b x h)

De visual van de counter bestaat uit een decodoek met siliconen randen die je makkelijk op het frame bevestigt. De visual is wisselbaar en zo kan je het systeem telkens opnieuw gebruiken.

Leuk extraatje aan de Counter Decoframe LED is dat je door middel van koppelbare magnetische zijkanten meerdere counters strak aan elkaar kunt bevestigen. Zo ga je heel eenvoudig van kleine tot superbalie, je koppelt er net zoveel aan elkaar als jij wilt.

Scroll naar boven