ECO brochurehouder

De alom bekende brochurehouder heeft een duurzame variant: de ECO brochurehouder. Deze houder is volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen en staat daarmee voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De houten zigzag folderhouder heeft vijf plekken voor A4 formaat brochures of folders.

Heb je A4 brochures uitgegeven binnen je bedrijf? Dan heb je wat aan deze ECO brochurehouder. Ook als je brochures van andere partijen wilt presenteren dan is de houten folderhouder een goede keuze. Bij bedrijven vindt de houder vaak een plek bij de receptie of de ingang. Ook op beurzen en evenementen is de ECO brochurehouder een aanrader. Binnen no-time staat de folderhouder in elkaar en in je stand. Zeker als je duurzaamheid als bedrijf belangrijk vindt dan kan de ECO brochurehouder eigenlijk niet ontbreken!

Het lichtgekleurde hout zorgt ervoor dat uw reclamefolders voortdurend optimaal tot hun recht komen. Ruimtebesparende plaatsing aan de wand of effectieve plaatsing in het midden van de ruimte is mogelijk, omdat de flyers dankzij de slimme indeling van de 5 folderplanken gemakkelijk van alle kanten kunnen worden uitgenomen. Elk vak heeft een vuldiepte van ca. 30 mm en presenteert uw folders in DIN A4 hoogformaat volledig zichtbaar. Het aantrekkelijke maar onopvallende ontwerp ondersteunt het effect van uw drukwerk op positieve wijze en leidt niet af. Dankzij de hoogwaardige materialen en de intelligente schroefverbinding is de ECO brochurehouder zeer stabiel, alsof hij uit één stuk is vervaardigd.

Afmeting: 30 x 37 x 150 cm (bxdxh)

De ECO brochurehouder is ook uitermate geschikt om mee te nemen of op te bergen aangezien de brochurehouder volledig uit elkaar gehaald kan worden.

Scroll naar boven