Brochurehouder Tafel A4

De Brochurehouder Tafel A4 is een brochurehouder en statafel in één en waarom ook niet? Deze unieke folderhouder is volledig inklapbaar en we leveren hem in een handige transport koffer.

Op de beurs ben je er als bedrijf meestal niet alleen om je brochures te tentoonstellen of uit te delen. Je komt waarschijnlijk ook om beursbezoekers te ontmoeten. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je deze twee dingen niet kunt combineren! Met de Brochurehouder Tafel A4 kun je én je brochures laten zien én heb je een mooi centraal punt om het gesprek aan te gaan met bezoekers.

Folderdisplays zijn makkelijk te vervoeren en daarom ook zo populair op beurzen en evenementen als aanvulling op de beursstand. Het balieblad van de folderhouder kun je gebruiken om overige promotie materialen op te zetten. Ook kan je achter deze statafel gaan staan om de folders die je in de houder hebt staan uit te delen en misschien toe te lichten. De Brochurehouder Tafel A4 nodigt uit tot een gesprek!

Het materiaal van de brochurehouder is gepoedercoat metaal en het balieblad is van hout. Deze folderstandaard heeft drie vakken voor brochures, flyers of catalogussen in A4 formaat.

Hoogte: 100 cm
Balieblad afmeting: 51 x 37,5 cm (b x d)
Gewicht: 10 kg

Scroll naar boven