Brochurehouder Plexiglas A4

De Brochurehouder Plexiglas A4 is een luxe folderhouder met een aluminium frame. Doordat de brochure vakken van de houder overal transparant plexiglas zijn krijgen uw brochures volop de aandacht.

Denk je erover na om brochurehouders te bestellen? Een inklapbare brochurehouder is voor op de beurs ideaal. Zonder moeite neem je hem mee en zonder moeite zet je hem op. Je zet de folders in het rek en je bent klaar!

Ook tijdens evenementen en andere presentaties is de Brochurehouder Plexiglas A4 een mooie aanvulling. Het ziet er netjes en professioneel uit als je de brochures en folders in een stijlvolle brochurehouder hebt staan.

De Brochurehouder Plexiglas A4 is een folderrek met vier vakken voor A4 brochures.
Afmeting 4 x A4: 28 x 35 x 143 cm (bxdxh) – gewicht 9,2 kg.

De geschroefde verbindingen zorgen ervoor dat je de folderdisplay volledig in kan klappen en ook snel op kunt zetten. De verbindingen en de voet zijn van aluminium en de brochure vakken zijn van transparant plexiglas. De stevige voet zorgt ervoor dat de brochurehouder stabiel blijft staan. We leveren de Brochurehouder Plexiglas A4 in een stevige draagtas met binnenvoering en ritssluiting.

Scroll naar boven